miljoeterapi_stor

Et lærings- og supervisionsforløb for pædagoger, terapeuter, behandlere og andre faglige medarbejdere på behandlingsinstitutioner og lignende.

Mentaliseringsbaseret miljøterapi er en behandlingsform og en terapeutisk tilgang, som allerede anvendes i mange institutioner i Danmark. Den handler om at skabe et miljø, der hjælper mennesker med problemer med aktivt at udvikle de personlige og sociale kompetencer, der skal til for at skabe et bedre og meningsfyldt liv. At sikre, at alle medarbejdere på behandlingsinstitutioner, bo- og væresteder er med til at skabe dette miljø, er indhold og mål i dette forløb.

 

mentaliseringsbaseret_miljoeterapi

Hør kort, kompakt og kompetent om den nyeste forskning i mentaliseringsbaseret miljøterapi, hvordan du kan omsætte teori til levende praksis.

konflikthaandtering_ i_praksis_og teori

Et kursus for pædagoger, specialpædagoger, lærere, socialrådgivere, sosu-personale og andre fagfolk, der arbejder med udsatte mennesker

Det er en kendsgerning, at vold og trusler mod ansatte på de sociale områder er stigende, ifølge videncenter for arbejdsmiljø.

Forventninger er tydeligt blevet større, og lunterne er blevet kortere, og man kan som medarbejder ofte føle sig magtesløs, når ord ikke er nok til at håndtere en opildnet situation.

Hvad du må - og kan gøre som medarbejder er tema i  dette praksisorienterede kursus.

kreativitet_og_ fortælling

Et kursus for pædagoger i dagtilbud for børn fra 0-6 år

I de nye læreplaner er der et øget fokus på leg, proces og samskabelse med børn. Få fornyet inspiration til, hvordan vi som voksne kan inddrage os selv mere aktivt i legen og processen sammen med børnene. Du hører om improvisationens kunst, om at arbejde proces- og mindre resultatorienteret, hvordan du skaber kreative læringsrum og meget andet.

se alle vores kurser

Alle kurser

Se vores kurser her og læs mere om det faglige indhold.


tilmeld nyhedsbrev

Modtag nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev om de nyeste kurser.


følg os på facebook

Følg os på facebook

Følg os og se de seneste nyheder på facebook.


 
KursusMaker

Nyhedsbrev

tilmeld nyhedsbrev Tilmeld nyhedsbrev
luk tilmeld nyhedsbrev