Mobning på skolen

Kursus for pædagoger og lærere og andre, som arbejder med unge

Det kan være svært at være vidne til mobning. Så svært, at det kan være fristende, at se væk, lade som om det ikke eksisterer, eller håbe det forsvinder af sig selv. Men det gør det ikke! For mange mennesker har mobning uoverskuelige konsekvenser - ikke blot i deres nuværende skoletid, men også langt ind i voksenlivet. Usikkerhed, ensomhed og relationelle forstyrrelser er blot nogle få af de udfordringer, der opstår i kølvandet på mobning.

Indhold
På dette kursus lærer du at forstå gruppedynamikker og får samtidig redskaber til at håndtere mobning både i grupper og for det enkelte individ - og dermed være med til at gøre en forskel.

Hvad får du med hjem til dig selv?
Kurset giver deltagerne netop den viden og de redskaber, der skal til, for at komme mobning til livs - og dermed sikre de unge en tryg og god hverdag uden mobning.

Hvad får du med hjem til din arbejdsplads?
Virksomheden får en række stærke medarbejdere, der er i stand til at forholde sig til - og stoppe - mobning. Både når den optræder i grupper og når der er tale om en enkelt ung. Dette giver ikke alene en bedre hverdag for de unge, men også for alle andre implicerede.

Underviser

Anna Bjerre

Psykolog og forfatter

Datoer og tilmelding

Dato
Tid
Sted
Pris
Tilmelding
09-09-2019
10.00-14.00
Odense
1.663,- ekskl. moms  
 
KursusMaker

Nyhedsbrev

tilmeld nyhedsbrev Tilmeld nyhedsbrev
luk tilmeld nyhedsbrev