rehabiliteringsforloeb_og_coaching

Rehabiliteringsforløb og coaching af udsatte børn og unge


Rehabiliteringsforløb og coaching af udsatte børn og unge

Kursus for fagpersoner, der arbejder med børn og unge i skoler, ungdomsuddannelser, døgntilbud og psykiatriske afdelinger

Rigtig mange unge i dag kæmper med en lang række sociale og psykiske problemer, der står i vejen for at de kan leve et godt ungdomsliv selvstændigt. De generelle problemstillinger peger i retning af mistrivsel, angst, depression, lavt selvværd, personlighedsforstyrrelser, OCD, ADHD, ADD mm.


Du oplever, at du har en travl hverdag med for lidt tid, og at I er for få til at udføre opgaverne. Og du oplever sikkert dilemmaet, at der samtidig er så mange unge, der har brug for din støtte og hjælp til at komme godt videre i livet.
På dette kursus får du viden om, hvordan du spotter unge med disse udfordringer, og du får konkrete redskaber, som du kan anvende i dit daglige arbejde.

Indhold

  • Forskellige diagnoser og problemstillinger hos udsatte børn og unge
  • Hvad er New NLP™?
  • De mest anvendte samtalemetoder inden for New NLP™ og kognitive teorier
  • Konkrete redskaber til det strukturerede samtaleforløb
  • Hvordan du gennem New NLP™ kan blive den bedste udgave af dig selv, så du forebygger stress og udbrændthed
  • Videocases
  • Undervisningen foregår i en veksel mellem oplæg, gruppearbejde og samtaletræning gennem videoeksempler

Hvad får du med hjem til dig selv?
Du lærer, hvordan du bliver den bedste udgave af dig selv til at kunne varetage strukturerede samtaler med de sårbare, udsatte unge. Og du får fornyet indsigt i og forståelse for nogle af de typiske ungdomsproblemer samt træning i nogle af de mest anvendte metoder inden for New NLP™ og kognitive teorier.

Hvad får du med hjem til din arbejdsplads?
Virksomheden får medarbejdere, der i højere grad er i stand til at gennemføre målrettede tilbud til unge, der har behov for et rehabiliteringsforløb. Og medarbejdere, som kan være med til at bakke op om og skabe et positivt forandrings- og udviklingsmiljø, der tager sit udgangspunkt i det, der allerede virker og fungerer i virksomheden.

Underviser

Anja Lindekilde

Ergoterapeut

Underviser

Karina Pedersen

Socialfaglig medarbejder

Varighed
09:00-15:30 eller efter aftale

 
KursusMaker

Nyhedsbrev

tilmeld nyhedsbrev Tilmeld nyhedsbrev
luk tilmeld nyhedsbrev