gitte_brandenburg

Gitte Brandenburg Carlsen

Konfliktmægler og certificeret kommunikationstræner


Gitte Brandenburg Carlsen

Gitte Brandenburg Carlsen. Konfliktmægler og certificeret kommunikationstræner. Egen virksomhed siden 1996 med speciale i kommunikation, konflikthåndtering og ledelse. Flerårig erfaring fra det kommunale og det psykiatriske arbejdsområde på såvel medarbejder- som lederniveau.

Uddannelser: Ergoterapeut. Psykoterapeut og supervisor med uddannelser fra Institut for Somatisk psykologi og Vedfelt Institutet. Psykologisk efterudannelse fra Specular. Certificeret træner fra Center for Nonviolent Communication, Mediatoruddannelse fra Juridisk Fakultet, Århus Universitet. PD i Kroppens Sprog i professionel praksis - Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet.

Gitte har gennemført kurser og projekter for skoler, daginstitutioner, plejehjem etc. og har været tilknyttet som supervisor ved flerårige supervisionsforløb for leder- og personalegrupper.

Hun har været ansvarlig for flere større projekter med midler fra Socialministeriet, Velfærdsministeriet og Fødevarestyrelsen. I alle projekter har udgangspunktet været den gode samtale, konfliktforebyggelse og konflikthåndtering.

Gitte Brandenburg Carlsen udbyder følgende:

Kursusbeskrivelse
Visning
Konfliktforebyggelse og konflikthåndtering
Anerkendende samtaler
 
KursusMaker

Nyhedsbrev

tilmeld nyhedsbrev Tilmeld nyhedsbrev
luk tilmeld nyhedsbrev