jens_meldgaard

Jens Meldgaard

Cand. scient. idræt, højskoleunderviser og personlig træner


Jens Meldgaard

Cand. scient. idræt, højskoleunderviser og personlig træner. 

Jens har en bachelor og kandidat i idræt fra Aarhus Universitet, hvor han også har arbejdet som forskningsassistent og underviser. Han har stor erfaring i uddannelsen og certificeringen af instruktører for Previa Sundhed (en Falck Healthcare organisation) og Foreningsfitness (rådgivning til foreningsbaserede fitnesscentre). Jens er grundlægger og underviser ved Urban Træning Aarhus. Desuden arbejder han som personlig træner og højskoleunderviser.

Jens er en sand trænings- og bevægelsesentusiast, der i sin fritid er freeride/offpiste skiløber, langdistance orienteringsløber, slackliner, adventureracer, fritidsakrobat og meget mere.

Man skal som kursist bestemt ikke lade sig skræmme af disse fritidsinteresser, for Jens brænder også for at inspirere og motivere andre - mindre sportslige - til fysisk træning, leg og nye måder at bevæge sig på. Og at give den teoretiske underbygning, der er nødvendig, når man som lærer eller pædagog ønsker at blive bedre til at bruge bevægelse i forbindelse med indlæring og undervisning.

Jens Meldgaard udbyder følgende:

Kursusbeskrivelse
Visning
Få pulsen op
 
KursusMaker

Nyhedsbrev

tilmeld nyhedsbrev Tilmeld nyhedsbrev
luk tilmeld nyhedsbrev